maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kolmas paastopäivä

Tänään menossa kolmas paastopäivä ja täytyy  sanoa, että vaikka ensimmäiset kaksikin meni suht helposti, tänään on ollut uskomattoman helppo päivä. Syömiset ovat pysyneet hyvin sallitussa 500kcal:ssa ja olo on hyvä. Nälkää en ole tänään juurikaan tuntenut. Etukäteen mietin, että kuinka lapasesta paastopäivän jälkeinen päivä mahtaa lähteä, mutta ainakaan kahden edellisen jälkeen mitään sen suuntaista ei ole ollut havaittavissa. Normiaamupala huiviin ja siitä se taas on lähtenyt. Toistaiseksi olen tykännyt, mutta täysin varauksettomasti en tähän vielä suhtaudu.

Kilot... Hieman sotkee, kun ei tiedä minkä luvun mukaan pitäisi elää :). Herra Mosley kehottaa kirjassaan ottamaan painon paastopäivän jälkeisenä aamuna, mutta itse koen sen hieman "huijaavaksi". Itselläni se ei ainakaan ole ollut se pysyvä paino, vaan paino on viikon aikana vaihdellut paljonkin. Jos mennään maanantai-aamuilla, on viikon saldo ollut -800g. Ei paha sekään, vaikka onhan tähän viikkoon pienempiäkin kilolukemia mahtunut. Oikeaa laihtumista en katso tapahtuneen ennen kun paino tipahtaa alle 80kg. Sitä odotellessa siis.

Jotain tässä kevään aikana kuitenkin on tapahtunut. Laitoin lauantaina valmistujaisiin päälle mekon, joka ei todellakaan näyttänyt hyvältä muutama viikko sitten. Nytpä näytti. Peukutukset sille siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!