lauantai 7. kesäkuuta 2014

Skeptisyyttä ilmassa

Tänään on ollut eka paastopäivä, jolloin on ollut oikeasti nälkä. Aamupäivän päätteeksi vedin ison lautasellisen salaattia kohtuukokoisella kanan palalla höystettynä ja iltapuolella heitin pannuun kaalia, kesäkurpitsaa, sipulia ja päälle vielä kananmunan. Tarkoitus oli jättää vielä kaloreita sen verran, että voin illalla herkutella omenalla, mutta ne meni kalkkunaan, jota tuli napsittua samalla, kun tein muulle poppoolle ruokaa.

Skeptinen kokeiluni 5:2 -dieetin kanssa lähestyy puolta väliä. Alku oli loistava, mutta täytyy myöntää, että kun tänä aamuna piipahdin vaa'alla ja se näytti 300g enemmän, kuin hommaan ryhtyessä, teki mieli heittää pyyhe kehään totaalisesti. Se on vaan niin turhauttavaa, että olen tapellut näiden kilojen kanssa yli puolet elämästäni ja mikään ei niihin tunnu purevan. Kaipa se vika on oikeasti korvien välissä, mutta millä sen saa ajettua sieltä pois???

Yritän siis kytätä välipäivien syömisiä vähän tarkemmin tästä eteenpäin ja toivoa parasta. Skeptisyydestäni huolimatta en luovuta ainakaan vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!