maanantai 4. helmikuuta 2013

Maanantaita

Maanantai-aamu alkoi tutusti vaa'alla. Kiloklubi on tehnyt tehtävänsä ja tulos oli -1,5kg. Ihan tällaisia lukemia en tavoitellut projektin alussa ja edelleenkin mietin laihduttamisen ja imettämisen yhteensovittamista. Imettäminen alkaa todennäköisesti harmikseni tulla tiensä päätökseen kohtuullisen pian ihan vain siksi, että tissi ei kelpaa. En osaa sanoa johtuuko se siitä, että olen pulloilla tuhonnut lapsukaisen hyväksi kehutun imuotteen vai siitä, että maitoa ei taida olla ylenmäärin tarjolla, mutta tissin päälle on lähes poikkeuksetta annettava purkkimaitoa. Siinä mielessä siis pienempikin lukema olisi riittänyt, mutta ei kai tässä auta valittaa? Viidessä viikossa paino on pudonnut 4,3kg, joten alle kilo/viikko -vauhdissa ollaan.

Viime viikolla tapasin vanhan kaverini, jonka kanssa ei olla muutamaan kuukauteen nähty. Epäili minun laihtuneen noin 30kg :D. Kivahan se oli, että laihtumisen huomaa, mutta jotain rajaa sentään noiden kohteliaisuuksien kanssa. Eilen myös kaksi eri ihmistä totesi minun hoikistuneen, joten kai se sitten oikeasti jossain näkyy.

Viikonlopuksi olemme menossa vanhempieni luo. Lauantaina on vielä pienoiset sukupippalot ruokineen ja juomineen. Saattaa siis olla hieman koettelevampi viikonloppu tulossa. Yritän kuitenkin jo valmiiksi psyykata itseäni oikeisiin valintoihin.

Aurinkoista viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!