perjantai 26. huhtikuuta 2013

Polviongelmia ja tehotoukokuu

Iloisesti paistava aurinko ja putsatut pyörätiet saavat ainakin minut hinkumaan ulos kuntosalin sijaan. Niinpä päätin eilen käydä juoksemassa ihan ulkoilmassa salin maton sijaan hiukan huonoin seurauksin. Olin varsin ylpeä itsestäni, kun kokonaisuudessaan 55min kestäneestä lenkistäni juoksin 40min. Tai siis tuo minun juokseminen nyt varmaan on enempi lyllertämistä, mutta joka tapauksessa tahti oli kävelemistä kireämpää. Juokseminen oli pakko lopettaa hivenen aikaisemmin, kuin olin ajatellut, kun polvet olivat kovin kivuliaat. Kävellessä kipua ei tuntunut, mutta juokseminen kovalla pyörätiellä oli selkeästi hiukan liikaa. Kotiin selvisin varsin hienosti ja loppuiltakin meni ihan normaalisti, mutta kun yöunia oli tunti takana, tuntui härkä irronneen. Särky oli jotain ihan kamalaa eikä se oikein helpottanut koko yönä. Kuopus eleli ihan omaa elämäänsä myös, joten vaikea sanoa kumpiko valvotti enemmän, mutta yö meni jokseenkin pipariksi. Buranaa kokeilin särkyyn ja jonkun aikaa myös istuin pakastevihannespussi raajojen päällä tuntemuksia turruttamassa.

Tähän aamuun herättiin samankaltaisissa tuntemuksissa. Kävely ei varsinaisesti satu, mutta polvet tuntuvat oudoilta. Jotain kivun, jomotuksen ja rasituksen väliltä siis. Voltarengeeliä hain apteekista, mutta toistaiseksi mitään apua salvasta ei ole havaittavissa.

Muuten tämä viikko on sitten mennytkin vähän turhan rennosti. Syömiset ei pysy ihan siinä kuosissa, kuin toivoisin niiden pysyvän ja kun huomenna on vielä tiedossa ystävien häät, mikä tarkoittaa hyvää ruokaa, niin olen jo nyt valmistautunut maanantain tuloksen alkavan plussalla. Tekosyynä voin aina pitää viikonloppuna rantautuvia menkkoja ja niiden vaikutusta esim. turvotukseen ;).

Jotkut ovat pitäneet tipatonta tammikuuta ja toiset mahtimaaliskuuta ja tästä intoutuneena minä olen alkanut suunnitella pitäväni tehotoukokuun. Toisin sanoen alkaa absolutistiksi herkkujen suhteen ja pyrkiä liikkumaan hiukan enemmän. Viimeiset kaksi kesää olen ollut raskaana enkä onnekseni edes muista minkälaisia kesävaatteita omistan. Synkkä totuus kuitenkin lienee se, että olipa ne minkälaisia hyvänsä, ne eivät mahdu päälle. Jos siis tässä kohtaa vielä vähän spurttaisi ja selviäisi hieman pienemmällä vaatelaskulla näin kesää ajatellen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!