tiistai 23. huhtikuuta 2013

Rentoutta tähän projektiin

Olin ajatellut tehdä postauksen siitä, mitä tein viime viikolla eri tavalla kuin edellisellä. Miinuksia tuli molemmilla viikoilla, mutta edellisen viikon miinukset oli vähän niinkun vahinkoja, kun en juurikaan niiden eteen mitään tehnyt. Nyt kun asiaa oikein mietin, en oikeastaan ole varma, mitä tein eri tavalla. Useampana päivänä kyllä pyrin merkkaamaan syömiset Keventäjiin ja katsoa, ettei ihan överiksi mene ja sillä lienee osuutensa asiassa. Muuten mentiin aika rennolla otteella ja varmasti se rentous myös vaikuttaa tuloksiin. Itselläni ei ainakaan paino tunnu putoavan silloin, kun sitä otsa rypyssä yritän ja stressaan. Muistaakseni siitä(kin) oli joku tutkimus, että stressihormoni jotenkin estää laihtumasta. Herkkupäiviä pidin useamman viimeviikolla ja se kyllä vaikutti siihen, että herkkuannokset eivät olleen ihan yhtä isoja. Määrittelinkin itselleni, että herkku=yksi suklaapatukka. Ja pyrin myös pitämään kiinni siitä, että herkkupäivinä herkuttelen vain kerran. Vaikka tuo kerran viikossa ollut herkkupäivä alkuun tuntuikin toimivalta, olen huomannut siitä tulevan ylimääräistä painetta (lue: kaloreita), kun pitää yhtenä päivänä syödä kaikki se, mitä ei sitten viikkoon saa edes vilkaista. Toivoisin, etten noita herkkuja "tarvitsisi", mutta kaipa tässä kohtaa on vain hyväksyttävä se tosiasia, etten ole niistä vielä täysin valmis luopumaan.

Monen muun bloggaajan tapaan laitoin tässä taannoin tilauksen Sportsdirect.comiin. Paketti tuli noin viikossa ja olen kyllä tyytyväinen. Tilasin parit housut salikäyttöön, pari t-paitaa ja parit rintsikat/toppia. Paidoista toinen on vähän turhan tiukka, joten se jää odottelemaan aikoja tulevia ja rintsikoista toiset ovat siinä hilkulla, että voiko niitä pitää, mutta tulevaisuudessa sitten. Housut oli nappiostoksia. Tuolta voisin siis uudelleenkin tilata joskus, jos/kun tarvetta esiintyy. Hinnat on varsin kohtuullisia ja palvelu pelasi.

Kevät tuntuu vihdoinkin tulleen ainakin tänne etelään ja se on varsin tervetullut juttu. Hiekasta puhdistetut pyörätiet suorastaan vaatii lenkille ja yritän pitää kynsin hampain kiinni tästä tunteesta. Jospa sitä vielä uskaltaisi juostakin jonain päivänä ulkona. Tällä hetkellä polvet kestävät paremmin matolla juoksemisen, mutta olishan se vaan paljon hienompaa tuolla pururadalla :).

Näillä eväin siis uuteen viikkoon.

1 kommentti:

  1. Stressi on tosiaan yks mikä vaikuttaa negatiivisesti kaikkeen. Se ja huonot unet on mulla pistäny välillä kapuloita rattaisiin painonpudotuksen kanssa.

    Minkälaisia housuja tilasit? Mä oon niitä kovasti miettiny mutta mä haluaisin tietää kuinka pitkät lahkeet niissä on ja miten ne kestää pesua. Kävin ostaa Seppälästä täältä itelle yhet halvat gollegepökät jotka ekassa pesussa kutistu niin lahkeista että eihän niitä voinu enää pitää. Ihan oikeessa lämmössä pesin oikeilla ohjeilla ja silti meni noin.. Mulla ne tuolta tilatut Lonsdalen paidat pysy kyllä pesun jälkeen samanlaisina ku ennen :)

    Juoksusta mä nyt huomasin että nyt vihdoin kestää jalat sitäki hommaa ulkona. Viime kesänä ostin noi kunnon juoksulenkkarit ja silti sääret/polvet kipuili aina lenkkien jälkeen. Ja ihan samanlailla juoksin/hölkkäsin ja kävelin vime kesänä mitä nytki eilen lenkillä. Eilen ei siis ollu enää minkäänlaista kipua missään ku juosta lönkytteli :)

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!