keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Polvivaivoja

Tämä viikko on lähtenyt käyntiin varsin hienosti. Aurinkoiset päivät houkuttelee tekemään pitkiä vaunulenkkejä ja kotiin on tultu selkä märkänä joka kerta. Koska sykemittarini on vanha ja huono, en ole sitä jaksanut virittää lenkkikaverikseni, mutta veikkaisin sykkeenkin kohoavan ihan kivoihion lukemiin.

Ikäväkseni raihnas kroppani ei vain meinaa kestää tätä uutta elämääni. Polvet on aika kipeät ja tänään jo ajattelin, että jään matkan varrelle. Ne tuntuvat vähän siltä, kuin tarvitsisivat rasvaa tuonne niveliin. Jotenkin kuivan ja käppyrän oloiset ja tällä hetkellä aika särkyisetkin. Mies kysyi haluanko mennä salille tänään, mutta jotenkin näissä kivuissa se ei tuntunut hyväktä ajatukselta. Koska tilaisuus liikkumiseen tarjoutui, kaivoin vanhan ja virttyneen uimapukuni esille ja lähdin hetkeksi uimahallille.

Syömisetkin ovat menneet aika nappiin. Toivottavasti loppuviikko menee yhtä hienosti. Nyt nukkumaan.

1 kommentti:

  1. Moi! Kun rasvasta kirjoitit, niin syöthän tarpeeksi rasvaa? Erityisesti hyviä rasvoja?:) Olen ollut ymmärtävinäni että niitä käytetään ihan nivelrikkoihin sun muihin auttamaan. Omegastakaan tuskin on haittaa:)

    Vaaka-asioista mun on itsekin pitänyt kirjoittaa, miten kamala pettymys oli kun pääsiäisen jäljiltä on taas muka paino noussut 2 kiloa. Ei voi olla totta, mutta niin se vaaka vaan sanoo.... aina kun pääsen laihduttamisen alkuun, niin tulee jotain ja taas ollaan alkulukemissa. Sama kävi joulunakin. Ei kroppa hevillä kiloista luovu...

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!