keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Än, yy, tee, nyt...

Mun oma, itsekehitelty tehotoukokuu on virallisesti polkaistu käyntiin. Eilen piti tietty syödä suklaakakkua ihan sen vuoksi, että tarkoitukseni on elellä ilman herkkuja seuraava kuukausi, mutta sitäkin meni maltilla ja överit välttäen. Miehellä on sen verran terveyssyistä rajoittunut ruokavalio, että hänelle sopimattomia herkkuja ei sitten itsellekään tule tehtyä. Näin siis esim. munkkeja ei tässä taloudessa vapun(kaan) kunniaksi nautittu.

Aamun paino oli samassa, kuin maanantaina (79,9kg), joten siinä tehokuukauden virallinen lähtöpaino :). Tavoitteena olisi painaa 77kg kuun lopussa. Sillä lukemalla voisi jo ehkä uskaltautua sovittamaan jotain kesävaatetta kaapin uumenista päälleen. Tavoitteeseen päästäkseni aion olla tarkka syömisten suhteen: herkut on pannassa olipa sitten äitienpäivä tai synttäri ja se, mikä menee alas, menee sinne usein vaa'an/mitan kautta. Aion myös kiinnittää entistä enemmän huomiota liikkumiseen ja harrastaa sitä usein. Usein=ainakin 4krt/viikko.

Tehotoukokuun eka päivä ei mennyt ihan putkeen. Meillä oli vieras, jonka aikana ei oikein voinut ruveta mittailemaan syömisiään, mutta lautasmallia kuitenkin pystyin toteuttamaan. Puuroa vadelmilla ja appelsiini aamupalaksi, lounaaksi riisiä, kanaa, vihanneksia ja salaattia sekä jälkkäriksi banaani. Iltapalalla meni itsetehtyä teeleipää, joka oli siinä mielessä huono valinta, että tein sen kokonaan valkoisesta viljasta, mutta tuli hiukan kiire... Vahingossa suuhuni eksyi myös yksi lakupala iltavieraita varten laittamastani kahvipöydästä ja pieni nokare jäätelöä. Että ihan ei herkuttomuus lähtenyt käyntiin, mutta josko huomenna jo muistaisin paremmin :D.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!