maanantai 11. maaliskuuta 2013

Häääääätschiu!


Flunssassa taas vaihteeksi. Kurkku on karhea kuin mikä ja nenä vuotaa, kuin keväinen räystäs. Siitä huolimatta käytiin tänään kärrylenkillä nuorten herrojen kanssa. Täysillä ei painettu, mutta selkä tuntui olevan märkä kotiin tultua, joten kai sitä vauhtia kuitenkin riitti. Tai ehkäpä kuntoni on laskenut olemattomiin ja pienikin ponnistus sohvannurkasta käy kunnon päälle :).

Aamu alkoi vaa'alta. Olin varustautunut siihen, että lukema alkaa kasilla, vaan toisin kävi. Nämä lahjaksi saadut lukemat ei tosin tunnu yhtä hyviltä kuin ne, joiden eteen on oikeasti jotain tehnyt. Jep, kuten edellisestä lauseesta voi rivien välistä lukea, ihan kuosissaan ei remonttini edelleenkään ole. Herkut ovat onneksi jääneet ja niitä ei enää tee samalla tavalla mielikään, mutta muuten en ole kauheasti katsonut mitä ja mnkä verran olen suuhuni laittanut. Paino kuitenkin oli tänä aamuna 79,4kg, joten ehkäpä olen jotain sisäistänyt terveellisestä elämästä ja olen osannut tehdä oikeita valintoja ilman sen suurempaa pohdintaa.

Elämäntaparemonttiani on nyt takana kymmenen (10) viikkoa. Painoa on pudonnut melkein kuusi (6) kiloa. Hyvältä tuntuu, joskin vähän harmittaa kun tietää, että enemmänkin olisi tässä ajassa voinut tippua. Yritän kuitenkin lohduttautua sillä ajatuksella, että "mikä nopeasti lähtee, se myös nopeasti palaa" ja edetä rauhalliseen tahtiin.

2 kommenttia:

  1. Koita saada se flunssa selätettyä! Täällä samainen projekti menossa, että pääsis taas tekemään jotakin!

    Ylipaino ei tule yhdessä yössä, joten miksi se lähtisikään yhtä nopeasti? No ei, ihan oikeassa olet, se mikä nopeasti lähtee se palaa nopeasti. Onhan tommoset nähty. Aika menee jälkeenpäin ajateltuna nopeasti ja kohta mietitkin tätä päivää vuoden päästä että kuinka ollakkaan kun nyt onkin jo sen ja sen verran pudonnut... Eikä takaisin tuu, kun elämäntaparemontissa oot tehnyt pienillä pysyvillä päätöksillä sen omaksesi tulevaa ajatellen! Tsempit:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos tsempeistä! Tästä se taas lähtee, joskin tällä hetkellä kehitän hauista nenäliinan kanssa ;)...

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!