keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Duhadedä myytinmurtajana

Eilen oli kurkku ihan vietävän kipeä, tänään on vuotanut nenä. Pikku nuhanenä siis selvisi suht vähällä, mutta isompi ei onnistunut täysin tautia välttelemään. Tauti saattaa tosin olla peräisin ihan omasta tyhmyydestä: olin hikilenkin jäljiltä aika kylmissäni yhtenä iltana, mutta mitenkään en sitten saanut lisättyä vaatetusta. Joka tapauksessa, kipeenä ollaan. 

Kipeydestä johtuen eilinen päivä meni liikkumisten suhteen ihan harakoille. Kipeän kurkun kanssa kun ei huvita just liikahtaa mihinkään. Leikin myös myytinmurtajaa ja onnistuin murtamaan myytin salaattilounaan jälkeisestä naposteluiltapäivästä. Tein siis tonnikalasalaattia, jossa oli mun mielestä kokoa ja täytettä ihan riittämiin. Energiaa jäi kai silti liikaa puuttumaan, koska snackasin ihan koko iltapäivän. Onneksi koti on aikalailla tyhjennetty herkuista ja sen sellasista, mutta kyllä noista terveellisistäkin jutuista kaloreita saa. Näin sanoo siis nimimerkki "koukussa avokadoihin"... Mussuttamisen tarve päättyi päivälliseksi tekemääni broileriborssikeittoon. Yritän siis opetella muistamaan, että salaattilounaat on syvältä :). 

Koska eilen en juurikaan mihinkään liikahtanut (no joo, kävin vähän kaupoilla illalla, mutta eihän sitä lasketa), tänään olenkin sitten liikkunut vähän enempi. Tein rasvanpoltto-ohjelman dvd:ltä ja sen jälkeen käytiin vielä lasten kanssa kävelyllä. Toi dvd on osoittautunut huippujutuksi, vaikka edelleen koenkin olevani varsin kömpelö ja vailla minkäänlaista koordinaatiokykyä. Onneksi me asutaan sen verran korkealla, että ikkunoista ei kukaan voi nähdä sitä mun koikkelehtimista :). Esikoinen heräsi loppuvenyttelyn aikana, mutta sain silti reilut puoli tuntia liikuntaa ja noin puoli litraa (minäkö liiottelisin? En kai sentään) hikeä tuloksena koikkelehtimisesta. Kävely ei ollut ihan niin reipasta, kun normipäivänä, mutta siitäkin tuli kuitenkin noin 35 min. ja ilman hikeä ei selvitty lenkistäkään. Nenää vaan piti niistää jatkuvasti ja muutenkaan olo ei ollut ihan paras mahdollinen. 

Tänään on myös ollut viikon sallittu herkkupäivä. Suklaata söin vähän ja pienen pussin hedelmäkarkkeja myös, mutta korvapuusti, jota vielä eilen himoitsin ihan hirmuisesti, vaihtui rukiisiin karjalanpiirakoihin. Illalla tein mustikkalettuja Ilona-liitteessä olleella ohjeella. Nameja olivat, eivätkä varmaan ihan kamalan huono valinta, kun ne kuitenkin tehtiin täysjyväjauhoista. Tein myös samaisessa liitteessä olleita suklaakeksejä, mutta ei tee heikkoakaan jättää niitä miehen syötäviksi :). 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!