lauantai 12. tammikuuta 2013

Lauantaijorinoita

Se olis sitten taas lauantai. Aamu alkoi parilla avokadoleivällä - olen nykyisin ihan nalkissa avokadoihin niiden runsaista kaloreista huolimatta - ja pitkästä aikaa teellä. Muita laihdutusblogeja lukiessa olen huomannut monien syövän aamuisin ihan rehellistä kaurapuuroa. Päätin sitä itsekin muutamana aamuna kokeilla ja täytyy kyllä myöntää, että siitä saa kivasti potkua päivään ja pitää nälän poissa pitkään. Mies syö ryynit ihan vaan ryyneinä ilman mitään keittämisiä ja vannoo sen nimeen, että pitävät nälän poissa puuroakin paremmin, kun turpoavat vielä mahassa, mutta niiden maku ei vain allekirjoittanutta viehätä. Puuro puurona siis. Tänään nuo hiutaleet vaan sattuivat olemaan loppu, joten mentiin ihan vain perinteisesti leivällä.

Viikonloput on siitä ihania, että mies yleensä antaa mun nukkua aamuisin. Niin tänäänkin. Nousin syöttämään esikoisen, mutta sujahdin sen jälkeen takaisin sänkyyn ja pari tuntia meni niin, että vilahti. Nyt on olo paljon energisempi ja kun vielä lapsetkin nukkuu päikkäreitä, elämä hymyilee :). 

Lounaaksi mies teki tonnikalapastaa ja omalle lautaselleni kasasin sen lisäksi ison annoksen kasviksia. Ja parsakaalin päälle tietty nokare ihan oikeeta voita. Nam!


Näitä laihdutusblogeja selatessani olen havainnut monien bloggaajien olevan kahden lapsen äitejä. Mistähän se johtuukin, että juuri kahden lapsen jälkeen iskee huoli omasta terveydestä ja motivaatio tehdä asialle jotain? Joskus luin/kuulin jostain sanonnan, jonka mukaan "ensimmäisessä raskaudessa ei malta odottaa pääsevänsä käyttämään äitiysvaatteita, toisessa raskaudessa toivoo pääsevänsä mahdollisimman pitkälle ilman niitä ja kolmannen raskauden aikaan äitiysvaatteet ovat pysyvästi arkikäytössä". Pelottava skenaario, jonka vuoksi olenkin siirtänyt kaikki äitiysvaatteet pois kaapistani, vaikka osa niistä saattaisi edelleen tuntua aika mukavilta.

Viikon liikunnat on menneet vähän niin ja näin johtuen pienestä räkänokasta, jota ei ole viitsinyt ehdoin tahdoin viedä ulos, mutta jospa tänään pääsisi vaikka sauvailemaan ihan itsekseen. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!