perjantai 25. tammikuuta 2013

Tunnustus ja muuta sälää



Vertaistukijani Marjatta M oli antanut minulle tämän suloisen tunnustuksen. Kiitos siitä! 

Tunnustus kulkee loistavissa blogeissa, joilla on alle 200 lukijaa ja tuohon kategoriaanhan omani varsin selvin luvuin kuuluu :). Annan siis tunnustuksen eteenpäin Mariannille, M:lle ja J.B:lle. Eihän nuo nyt kaikki aivan uusia blogeja ole, mutta tunnustus on aina paikallaan, joten siinä se meni. 

Tämä viikko tuntuu olevan tähän mennessä vaikein monellakin tavalla. Kuopus on edelleen aika räkäinen ja kun tyhmyyksissäni lähdin poikien kanssa käymään ulkosalla alkuviikosta, räkä ja tuhina lisääntyivät seuraavaksi yöksi ja nyt sitten odotellaan täällä pilvilinnassamme (=7. kerroksessa) kuopuksen totaalista paranemista ja jätetään riskin ottamiset sikseen. Itekseni olen sitten käynyt kaupassa ja joku ilta ihan oikealla lenkilläkin illalla miehen tultua kotiin, mutta kaipaan jo ulkoilmaan ja vaunulenkille. Kotijumpan vedin alkuviikosta kerran, mutta muuten olen senkin suhteen ollut hieman laiska. Tai no, laiska on väärä sana. Jumppaaminen on vain ollut haasteellista, kun pojat ovat nukkuneet päikkärinsä eri aikaan ja jompi kumpi on koko ajan jaloissa pyörimässä. Ja nyt kun ehkä toisen kerran tämän viikon aikana nukkuvat samaan aikaan, jumppaanko minä? No en, minä bloggaan siitä, miten en jumppaa :D. 

Syömisten suhteen viikko on ollut haastava. Ei muuten, mutta mielitekoja on enemmän kuin aikaisemmin. Keskiviikkona söin suklaata ja vähän karkkia, mutta oikeastaan se ei maistunut siltä miltä odotin sen maistuvan. Karkit oli aivan kamalan makeita enkä voi käsittää, miten vedin niitä vielä vähän aikaa sitten kaksin käsin ja kilokaupalla. Niin, ja samaan aikaan tiedän, että jos alkaisin syödä niitä päivittäin, tottuisin makuun ja makeuteen hyvinkin nopeasti. Enemmän tällä viikolla on kuitenkin ollut mielihaluja, joiden alkuperää en oikein osaa paikallistaa. Osittain saattavat johtua menkoista. Niiden aikaan olen ennenkin himoinnut kaikkea makeaa ja roskaa. Toisaalta nämä himoni saattavat johtua myös siitä, että elämässä on tällä hetkellä niin paljon kysymysmerkkejä, joita en osaa ratkaista ja joiden ei ehkä ole aikakaan tulla ratkaistuksi juuri nyt. Mahtanenko siis yrittää ratkaista tuota epävarmuutta ja muuta asiaan liittyvää tunnemylläkkää syömällä? Toistaiseksi en kuitenkaan ole "langennut". Pikapyrähdys vaa'alla näytti tänään kuitenkin 600g enemmän, kuin maanantaina, joten jotain olen tankannut :(. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!