maanantai 14. tammikuuta 2013

Viikkokatsaus

Toka viikko takana, eikä tehnyt heikkoakaan. Aiempiin laihdutusyrityksiin (joita siis on takan monta hamasta teini-iästä saakka) verrattuna huomaan ajattelussani jotain erilaista. Enää en esim. punnituspäivänä vaa'alla käynnin jälkeen hyökkää välittömästi syömään kaikkea "kiellettyä", kuten joskus tein. Muistan joskus vuosia sitten olleeni Painonvartijoissa ja aina maanantai-iltana punnistuksen jälkeen lankesin ihan järkyttävään ahmimiseen. Tällä kertaa olen pyrkinyt olemaan sallivampi ruokien suhteen ja tekemään hommia jotenkin rennommin ja näin kahden viikon tiukalla kokemuksella voin sanoa, että tähän asti se on toiminut. Opettelen siis kuuntelemaan kehon viestejä ja syömään nälkääni. Kasviksia olen lisännyt huomaamattani aika runsaasti ja voisin kuvitella sen olevan pysyvä muutos.

Viime viikolla pääsin rimaa hipoen liikuntatavoitteeseeni. Lauantai-iltana kävin kunnon hikilenkillä ja se tuntui älyttömän hyvältä. Mikäli kunto ja paikat vaan antaa periksi, voisin kuvitella aloittavani jonkinlaisen juoksukoulun, kunhan lumet sulaa ja kevät tulee. Siihen asti siis mennään lenkkilinjalla. Viime viikolla tein myös yhtenä päivänä dvd:n ohjauksessa rasvanpoltto-ohjelman ja vaikka jälleen kerran huomasinkin minulta puuttuvan sellaisen perustaidon kun koordinaatiokyky, lihakset oli tulessa seuraavana päivänä. Kertonee enemmän rapaisesta kunnostani kuin ohjelman rankkuudesta. Täältä on hyvä nousta.

Tämän päivän vaakalukema oli 82,9kg. -900g siis. Enää lievästi lihava - yippee!

2 kommenttia:

  1. Me ollaan näköjään aika samalla tasolla painon ja laihdutuksen aloitusajankohdan suhteen :) Sie tosin olet pari senttiä pidempi kuin mie. Hirmuisesti tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, Cherrie! Kiva, että joku muu on samoissa mitoissa ja samoissa aikatauluissa :).

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!