maanantai 21. tammikuuta 2013

Vaa'alla käyty

Pikapäivitys lasten tuhistessa päikkäreillään... Eilen vielä epäilin, että viikosta tuli plussia, mutta toisin kävi. Vaaka yllätti iloisesti näyttämällä 900g vähemmän kuin viikko sitten. Pari kiloa enää ja olen 70-luvulla :D.

Kaiken kaikkiaan viikko oli ihan jees. Harmina tosin flunssa, joka sotki oman elämäni viime viikolla ja kuopuksen elämän tällä viikolla. Ulkona on ihana ilma, mutta sen verran oli rohinainen meidän yö, että taidetaan parannella flunssat sisätiloissa ihan kunnolla ennen kun uhmataan pakkasta. Illalla voisin yrittää itekseni käydä jonkinmoisella lenkillä, jos tilanne sen vain sallii. Mies on ihanan kannustava ja sanoo aina, että voin hyvin käydä lenkillä tai vaikka uimassa (jokohan se uikkari kohta mahtuis päälle...?) illalla, kun hän on tullut töistä, mutta jotenkin tunnen siitä syyllisyyttä ja niin lenkit jää helposti tekemättä. Huomaan ajattelevani, että koska mies on ollut koko päivän töissä, en "kehtaa" jättää lapsia sille hoidettavaksi. Tiedän, ihan kahjo ajatus. Ja niin se on miehestäkin. Katotaan siis, josko tänään uhmaisin syyllisyyttä ja suuntaisin ulkoilemaan illan tullen.

Ruokailujen suhteen en edelleenkään ole olut kovin tiukka muuten, mutta herkkuihin en keskiviikkoa lukuunottamatta koske. Kasviksia ja vihanneksia menee reippaasti ja olo on sen suhteen mitä loistavin. Huomaan, että aika usein jätän jotenkin luonnostaan hiilareita vähemmälle aterioille ja kun se näyttää tapahtuvat noin luonnostaan, annan sen tapahtua. Aamulla tosin syön edelleen puuroa ja lähes joka päivä menee ruisleipää tai joskus vaihtoehtoisesti jotain vaaleeta täysjyväistä, mutta pastat ja riisit olen näköjään enimmäkseen ohittanut. Tähän asti homma on tuntunut lähes helpolta ja erittäin palkitsevalta. Tästä on hyvä jatkaa taas seuraavaan viikkoon.

1 kommentti:

Kommentit ovat aina tervetulleita!