perjantai 4. tammikuuta 2013

Kipua, liikuntaa ja syömisiä

Viime yö meni lähinnä valvoessa, joten silmät söpösti harittaen tässä yritän saada aikaan muutaman lukukelpoisen rivin. Mainittakoon, että valvomisen syy löytyy ihan tästä omasta, krempasta kropasta. Särki niin vietävästi ja niin joka paikkaa. Kun sitten jossakin vaiheessa sain vihdoin unen päästä kiinni, nuori herra tiedotti olevansa vailla ruokaa. Mitenkäs se valvominen taas vaikuttikaan painoon? Eikö siitä ole tutkimuksiakin tehty ja todettu, että valvominen saa aineenvaihdunnan omille raiteilleen ja nuo raiteet eivät johda painon putoamiseen? Tähän siis vetoan, jos paino ei putoa :). Tekosyy #113 tai jotain.

Iltapuolesta käytiin porukalla Ikeassa. Mentiin siis ihan kävellen, kun nurkilla asutaan. Jos hikipäässä kävelee, matka taittuu noin 20 minuutissa. Tänään ei ihan niin kovaa menty ja mies vielä lykki rattaita menomatkan, mutta tulomatkan jälkeen olin sen verran hikinen, että päätin tämän lenkin vastaavan viikon yhtä lenkkiä. Kaksi siis kasassa, joten saatan jopa päästä tavoitteeseeni tällä viikolla. Ensi viikolla koittaakin sitten arki kun mies palaa isyysvapailta töihin ja me voidaan pikkusällien kanssa kehittää taas omat rutiinimme, joihin saattaa kuulua hieman enemmän rataskävelyitä. Mutta se jääköön ensi viikkoon.

Tänään olen myös pohtinut syömisiäni ja sitä, mistä energiani saan. Syön ihan järjettömän määrän hedelmiä, jos niitä vain on saatavilla. Tänään on uponnut aika määrä viinirypäleitä ja klementiinipussikin alkaa vaikuttaa huolestuttavan tyhjältä. Proteiinit taas ovat aikalailla minimissään. Karjalanpaistia päivällä ja juustoa ja kinkkua leivän päälle välipalalla. Jos kuulolla on joku, jolla on vinkkejä helppoon tapaan/keinoon lisätä tuota proteiinia ja proteiinista saadun energian osuutta, otan vinkkejä varsin mielelläni vastaan. Tähän ruoka-aine asiaan minun olisi ehkä syytä muutoinkin perehtyä hieman paremmin, jotta osaisin tehdä terveellisiä muutoksia.

2 kommenttia:

  1. Moi Ellu! Miten sujuu? Olen odottanut jo uutta päivitystäsi :)

    VastaaPoista
  2. Tulossa on :). On vaan ollut niin kiire... Mutta kiitos patistuksesta.

    VastaaPoista

Kommentit ovat aina tervetulleita!