tiistai 1. tammikuuta 2013

Loskalenkillä

Kykittyäni pyjamassa pitkälle iltapäivään ajattelin päivän valuvan hukkaan ja niimpä ehdotin miehellä piipahdusta ulkoilmassa. Tultiin kuitenkin siihen tulokseen, että otan esikoisen mukaan ja lähden happihyppelylle ja mies jää pikkuveijarin kanssa sisälle. Varsin viisas ratkaisu näin jälkikäteen ajatellen. Loskaa oli noin puoleen polveen saakka ja tulin tunnin reissultani kotiin hikisenä, punaisena, nälkäisenä, mutta kovin hyväntuulisena. Meidän tuplilla tuossa säässä ei vain kauhean tehokkaasti oltaisiin päästy eteenpäin ja vaunuvalintakin meni siis ihan nappiin. Vuoden ensimmäinen päivä takana siis ja sen myötä myös vuoden ensimmäinen lenkki. Myös syömiset ovat menneet kohtuullisesti. Tuntuu hyvältä.

4 kommenttia:

  1. Huomasin, että olit kurvannut blogiini uudeksi lukijaksi, tervetuloa mukaan! Ihana lukea, että joku on aloittanut vuoden reippaasti, itse olen päässyt vasta kotiin reissulta ja aamupuuro oli ensimmäinen kosketus "laihdutus"arkeen, kyllä se tästä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mua on kommentoitu :D! Kiitos Marjatta M. Reippaudesta en tiedä, mutta motivaatiota on hyödynnettävä silloin kun sitä on. Tuo kaurapuuro kuulostaa hyvältä, sitä siis täytyy yrittää lisätä ruokalistalle täälläkin.

      Poista
  2. No niin, siitä se lähtee! :) Nyt sitten joka päivä teet saman ja kohta oletkin jo tavoitteessasi! Tsemppiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, J.B! Kun tuohon pystyiskin, että joka päivä lenkkeilis... Mutta jos edes muutaman kerran viikossa, niin sekin olis jo jotain.

      Poista

Kommentit ovat aina tervetulleita!