torstai 3. tammikuuta 2013

Valintoja

Miehen pitäessä isävapaita ja nuoren herrankin nauttiessa osan ruuastaan pullosta päädyin tänään alennusmyynneille. Tekosyynä reissulle käytin sauvojen jääterien puutetta, jonka vuoksi sauvakävely on hieman haastavaa näillä jäätiköillä, mutta toki oli muutenkin kiva päästä hetkeksi itsekseen liikenteeseen. Sovin myös lounastreffit ystäväni kanssa, joten kivaa oli tiedossa. 

Tämän päivän aiheeksi valikoitui sitten valinnat. Olin valmistautunut tuohon lounaaseen jo etukäteen miettimällä mahdollisista vaihtoehdoista itselleni sopivimman ja niimpä lounaamme tapahtui Subwayssa. Kun ravintolavalikoima kattoi kiinalaisen, pizzerian ja perusmäkkärin tuon Subin lisäksi, arvioisin onnistuneeni valinnassa varsin kohtuullisesti. Grillattu kana kasviksilla hujahti siis lounaaksi ja hyvää oli. Muutenkin olen ajatellut, että olisi syytä tehdä lista paikoista, joissa voisi syödä hieman huolettomammin ihan vain siltä varalta, että kun nälkä liikenteessä ollessa iskee, liian usein päädyn kaloripommiruokaa syytäviin pikapaikkoihin. Samainen ajatustyö lienee paikallaan ihan vain yleisesti väipaloja miettiessä. Varsinkin silloin, kun välipalaa tarvitsee kodin ulkopuolella. Kauppaan mennessä huomasin jälleen tänään, miten helposti jalat vievät kohti suklaahyllyä ja miten kroppa odottaa sitä hetkellistä energiahumahdusta, jonka se on tottunut suklaasta saamaan.

Onnistuin kuitenkin kytkemään automaattiohjauksen pois päältä ja ihan tahdonvoimalla ohjasin itseni pähkinähyllylle. Hyvä minä siis. 

Alennusmyynnistä mukaan jäi sukkia ja urheilurintsikat. Vähällä (ja tarpeellisella) päästiin siis. Jotenkin vain en motivoitunut oikeastaan edes vaatteita katselemaan, kun tarkoitus on pienentyä nykyisestä ja tavoitevaatteita on hyllyt piukassaan ihan jokaiselle vaiheelle. Sitä paitsi fiilistelen jo nyt sillä ajatuksella, että pääsen ostamaan kesäksi sitten pienempiä vaatteita ja kokemaan sen huuman. Sitä odotellessa siis. 

Jääpiikit jäivät saamatta. Mikään kolmesta urheiluliikkeestä, joissa poikkesin, ei niitä tarjonnut :(. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ovat aina tervetulleita!